3/29/2018

3/29/2018

Najlepsza babka na oleju



Dziś post na szybko: po raz ostatni przed Wielkanocą podrzucamy Wam przepis na najlepszą babkę na oleju jaką kiedykolwiek jedliśmy. Przepis tym razem nie nasz, znaleziony u niezastąpionej Doroty z Moich Wypieków, jest tak świetny, że idziemy na łatwiznę i po prostu podrzucamy Wam link :-) 
Przy okazji chcieliśmy życzyć Wam zdrowych, pogodnych (pomimo tego śniegu za oknem), pysznych, a przede wszystkim rodzinnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych. Odpoczywajcie i widzimy się po Świętach :-) 

A przepis tutaj :-)

8 komentarzy:

  1. Dopiero teraz pomyślałam, że babki nie jadłam od poprzedniej Wielkanocy. Koniecznie muszę upiec :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. U nas babki są bardzo często także w ciągu roku - bardzo lubimy wszystkie "ucierańce" i tym podobne :-) Ta jest naprawdę pyszna, więc z czystym sumieniem polecamy ;-)

      Usuń
  2. Bardzo ładnie wygląda ta babka. Kradnę przepis ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Dzięki za polecenie przepisu. Naprawdę ciekawy! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Generalnie staram się nie używać oleju, ale chyba będę musiała zrobić wyjątek :)

    OdpowiedzUsuń